Transmetuar më 12-02-2023, 09:12

TURQI- Duket e pabesueshme! Në ditën e 6-të të tërmetit, lajmet e mrekullive vijojnë të vijnë nga zonat e fatkeqësive.

Një foshnjë 2 muajshe u shpëtua pas 128 orësh kërkimi në rrënojat e ndërtesës së shkatërruar nga tërmeti në lagjen Antakya të Hatay.

Trupi i saj i vogël mbeti në rrënoja për 128 orë, nën grumbuj betoni. Me shikimin e pafajshëm në sytë e tij të mëdhenj, ajo u bë një nga simbolet e shpresës. Foshnja u mor me barelë dhe u dërgua në ambulancë. Më pas u dërgua në spital për mjekim. Pavarësisht gjithçkaje, sytë e foshnjës mrekullibërëse ndezën edhe një herë shpresën.

Përpjekjet e kërkim-shpëtimit në zonat e fatkeqësisë vazhdojnë në ditën e 6-të të tërmetit. Burimi: CNNTURK