Transmetuar më 12-02-2023, 08:34

GREQI- Këngëtarja e famshme me origjinë shqiptare, Eleni Foureira u bë nënë për herë të parë më 7 shkurt. Ajo solli në jetë djalin të shtunën dhe pak orë më vonë ka postuar foton e parë me të birin.

Eleni Foureira ushqen me gji djalin e saj brenda në maternitet dhe deklaron "ti je arritja ime më e madhe 23.02.07".

Gjinekologu i këngëtares ka folur në emisionin “Happy Day”, duke dhënë detaje për lindjen, bebin, por edhe forcën e treguar nga Eleni Foureira, e cila kishte pranë Alberto Botia, partnerin dhe babanë e djalit të saj.

Siç raportoi mjekja, Eleni Foureira ka hyrë në maternitet në orën 6:00 të mëngjesit dhe ka lindur me lindje normale në orën 15:20.

Më në detaje ai u shpreh: “Ajo ka lindur në orën 15:20 të pasdites. Eleni Foureira ishte bashkëpunuese gjatë gjithë dërgesës. Ajo ishte shumë e mirë, kishte jashtëqitje normale dhe ne patëm një lindje shumë normale. Një foshnjë ka lindur me peshë rreth 2900 gram, e shëndetshme dhe e bukur. Ata jetojnë momente të papara me shumë emocion, gëzim, lumturi si të gjitha nënat e botës. Kur bëhesh nënë për herë të parë, ndjenja është më prekëse”.

Pasi tha se foshnja i ngjan të dyve, ai theksoi: “Ajo është një grua shumë e fortë mendërisht. Ai nuk u dorëzua për asnjë moment. Ajo është shembull edhe për femrat e tjera që përballen me probleme. Ajo është e shkëlqyer. Një person që kalon probleme me disiplinën, dëgjon mjekët, bashkëpunon në mënyrë perfekte dhe është shumë i mirë. Ai do të lirohet pas dy ditësh. Ajo është gjithmonë me djalin e saj”.