Transmetuar më 11-02-2023, 21:29

Ka degraduar ditën e sotme debati mes Teas dhe Luizit.

Teksa i kanë rreshtuar njëri-tjetrit gjithë fyerjet që mendojnë se kanë bërë dhe thënë, duket se ky debat ka përfshirë gjithë shtëpinë.

Pjesë nga debate:

Tea:Po moj i kam thënë pervers Luizit se e meritonte

Luizi: Une të thash mashallah

Tea: Jo nuk the ashtu Luiz dhe e ke pranuar

Luizi: Të ishte ndryshe sdo rrije me bluze të mbyllur.

Të kam thënë më jep çakmakun ose do të të thedh në pishinë. Ça the ti? Më depilon qimet

Të kam thënë ti ndoshta je e bukur për ata djemtë, për mua jo. Ti the “ropt, tani dhe mbrapa mate mirë bythën kur të flasësh me mua”. Dhe e paskam unë fajin?

Tea: Po more ti e ke, se nuk ke thënë kështu. Madje dhe i ke pranuar të gjitha që ke thënë.

Luizi: Ti nuk meriton as këtë kohë që po ta jap…