Transmetuar më 11-02-2023, 19:49

Vetëm pak më parë teksa disa nga banorët kanë qenë të ulur në tavolinën e ngrënies duke konsumuar ushqim, Valbona ka kaluar aty dhe padashje ka çarë këmbën dhe të gjithë kanë shkuar drejt saj për ta ndihmuar dhe për t’i dhënë ndihmën e shpejtë.

Luizi dhe Armaldo janë dy nga protagonistët e këtj edicioni të “BBV2” ama të dy nuk janë njohur me njëri-tjetrin për herë të parë brenda shtëpisë, por shumë vite më parë. Në vitin 2006, kur Luizi ka kënduar në Eurovizion këngë “Zjarr e ftohtë”, në kor ka qenë edhe Armaldo. Këtë e kanë përmendur edhe vetë ata brenda shtëpisë pak ditë më parë .