Transmetuar më 11-02-2023, 13:05

Tiranë- Ka nisur protesta e opozitës kundër qeverisë.

Një nga episodet e veçanta është një  i moshuar, që ka marrë edhe mbesën e vogël me vete dhe e mban në shpinë.

Vihen re elementët kombëtarë pasi në kokë mbajnë qeleshe dhe flamur kuq e zi ndërsa marshojnë para Kryeministrisë.