Transmetuar më 10-02-2023, 22:34

Bledi Mane vijon të bëj bisedat e tij tendencioze me të gjithë banorët, dhe mbrëmjne e sotme duket se radha ka qenë e Oltës.

Teksa ishin duke u bërë gati për ‘Cabaret Show’, Olta po grimonte Bledi dheiI ka vënë në dukje hundën e tij të madhe.

Kaq ka mjaftuar që Bledi t’i kthente një batutë seksiste, duke e pyetur: Pse ai i joti si e ka… hundën?

Pjesë nga biseda:

Olta: Kjo hunda jote do një puder të tërë

Bledi: Pse ai i joti si e ka… hundën

Olta: Po lere ç’ke, plase duke përmend burrin tim. Atë kam të drejtë ta përmend vetëm unë, jo ti

Bledi: Muhabete meshkujsh, tregon vitalitet hunda ndaj.