Transmetuar më 09-02-2023, 21:55

Gazetarit Bledi Mane që hyri si banor i ri në Big Brother VIP vazhdon provokimet.

Një natë më parë, duke ndenjur në dhomën e gjumit me banorë të tjerë, teksa dritat ishin të fikura, rastësisht Bledi shikon një televizor dhe çuditet që ai qëndron gjithë kohës ndezuar.

Teksa po pyeste banorët, ai shprehet: Nuk ka porno?

Pjesë nga debati:

Bledi: Po ky televiziori këtu fiket ndonjëherë apo jo?

Nita: Ai rri ndezuar gjithë natën.

Bledi: Nuk ka porno, joo… mos kemi minoren joo

Nita: Në këto orë minorenët janë në gjumë

Luizi: Përveç mbesave të mia se ju shikojnë nga Amerika.