Transmetuar më 09-02-2023, 21:40

Në një bisedë me banorët, Luizi shpreh dëshirën për të qënë në një televotim me Oltën.

Ai shprehet se nëse do ti jepej mundësia të hapte “Kutinë e Pandorës” kjo do të ishte zgjedhja e tij.

Dea i tha se dhe ajo tani mendon po njësoj si Luizi. Ajo pohoi se ndan të njëjtin mendim me të sepse kjo do ishte vërtet loja e duhur.

Sipas Luizit mes dy banorëve të fortë, është gjithmonë i treti që eliminohet nga gara.

Nominimet janë diskutimi më i shpeshtë që banorët kanë me njëri tjetrin brenda shtëpisë.

Fushata e Luizit për të mbledhur firmat e banorëve ende vazhdon.

Ai tha se qëllimi i tij është të mbledhë firmat e të gjithë banorëve për të goditur Oltën, Armaldon dhe Kristin.

Luizi u shpreh se duke mbledhur firmat e të gjithë banorëve ai do të sulmojë lojtarët e fortë dhe jo ata të dobët.

Ditën e sotme, Luizi i ofron një marrëveshje disa prej banorëve ku ndër ta ishte dhe Dea Mishel.

Ai i kërkon firmat secilit prej tyre në një fletë të bardhë. Banorët që firmosin automatikisht bëhen pjesë e grupit të tij.

Luizi shprehet se të gjithë këtë e bënë me qëllim që të vendos në lojë banorët e tjerë.

Edhe pse Dea hodhi firmën në fletën e bardhë, ajo i tha Teas se Luizi nuk duhet të mendojë se ajo do e mbrojë ndonjëherë atë.