Transmetuar më 09-02-2023, 21:39

Dea Mishel është një nga banoret e nominuara këtë javë. Për ta motivuar, sot asaj i kanë çuar një dron me fotot e veta dhe një mesazh.

"Kështu të duam gjithmonë", shkruhet në mesazhin për Dean.

Kujtojmë që Dea është në nominim me Oltën dhe Tean.