Transmetuar më 09-02-2023, 13:09

Partia Demokratike ka depozituar në Policinë e Tiranës një njoftim për mbajtjen e protestës së 11 shkurtit para Kryeministrisë e cila pritet të nisë në orën 12:00.

Sipas njoftimit të selisë blu, në shesh pritet të jenë nga 80 mijë-100 mijë persona. Aty thuhet se personat që do të flasin do të jenë drejtues të PD dhe përfaqësues të Shoqërisë Civile. Po ashtu, specifikohet se do të jenë rreth 200 persona staf në mbarëvajtjen e protestës.

Dokumenti i PD: