Transmetuar më 09-02-2023, 09:14

Monedha e eurozonës shitet sot me 116.4 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 108.6 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 131 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 117.4 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.83 lekë.