Transmetuar më 08-02-2023, 22:24

Foshnja 4 muajshe AyƟe e cila kishte mbetur nĂ«n rrĂ«nojat e njĂ« ndĂ«rtese tĂ« shembur nĂ« Hatay u shpĂ«tua nga ekipet pas njĂ« periudhe 57 orĂ« pas tĂ«rmetit, transmeton Anadolu.

NĂ« vazhdim janĂ« punimet e kĂ«rkim-shpĂ«timit nĂ« rrĂ«nojat e ndĂ«rtesave tĂ« shembura nĂ« Hatay pas tĂ«rmeteve me qendĂ«r qytetin KahramanmaraƟ dhe tĂ« cilĂ«t kanĂ« prekur 10 qytete tĂ« vendit.

NĂ« kuadĂ«r tĂ« kĂ«saj, gjatĂ« punimeve tĂ« ekipeve qĂ« po shkonin nĂ« Hatay nga Qendra e PĂ«rgjithshme e ShoqatĂ«s ANDA u kryen kĂ«rkime nĂ« rrĂ«nojat e njĂ« ndĂ«rtese tĂ« shembur nĂ« lagjen Çetillik.

Ekipi qĂ« kreu punimet arriti tĂ« nxjerrĂ« gjallĂ« nga rrĂ«nojat pas rreth 57 orĂ«sh nga tĂ«rmeti foshnjĂ«n pĂ«r tĂ« cilĂ«n u mĂ«sua se quhet AyƟe dhe pĂ«r tĂ« cilĂ«n nuk Ă«shtĂ« arritur kontakt me familjen e saj.

Foshnja iu dorëzua ekipeve të shëndetësisë dhe më pas u dërgua në spital për trajtim.

đŸŽ„ Foshnja 7-muajshe shpĂ«tohet mĂ« shumĂ« se dy ditĂ« pas tĂ«rmeteve