Transmetuar më 08-02-2023, 12:18

Djali Cristian, Roma dhe Noemi Bocchi, sipas rendit të rreptë të paraqitjes sociale. Francesco Totti, në drekë me djalin dhe partneren e tij në restorantin "L’Isola del Pescatore", ka publikuar tri foto në Instagram, kushtuar dashurive të jetës së tij.

Nëse Cristian dhe Roma nuk janë më lajm, dedikimi i parë social për Noemi është për t’u evidentuar.

Fillimisht ai publikoi një video të Cristian, me qenin e tij të vogël, buzë detit, dhe këngën e Antonello Venditti në sfond.

"Çfarë dite e bukur me diell", – shkruan më pas. Foton e kafes me miqtë e tij, Marco dhe Stefano, e shoqëron me mbishkrimin "Totti 10".

Dhe për këtë imazh zgjodhi “kurrë vetëm, kurrë”, nga Marco Conidi.

Sepse Roma ishte dhe mbetet dashuria e jetës. Së fundi, Totti publikoi për herë të parë një foto profili të Noemit, me këngën “Basta uno guarda” të Nek në sfond.