Transmetuar më 07-02-2023, 23:49

OLta, Dea Mishel dhe Tea janë banoret që shkojnë në televotim.

Ata u nominuan nga Kiara e cila pa hezitim tha emrat e tyre duke argumentuar se më tepër e kishte për Oltën që ta shihte në nominim ashtu siç ka qenë edhe Luizi, sipas saj.

Pas nominimeve javën e kaluar kur nga shtëpia doli Efi që ngjalli mjaft reagime, me këtë lëvizje duket sikur u vendos ‘ekujlibri’.