Transmetuar më 07-02-2023, 22:35

Banori që la shtëpinë e Big Brother në Primen e së martës ishte Amos Zaharia.

Të shtunën të gjithë banorët kaluan në televotim me përjashtim të Kristit si lider shtëpie.

Ai u votua më pak nga shqiptarët ndaj dhe u detyrua mbrëmjen e së martës që të linte shtëpinë.

Aktualisht në shtëpinë më të famshme në Shqipëri kanë mbetur 10 banorë, por pritet që të ketë hyrje të reja.