Transmetuar më 07-02-2023, 19:26

Nuk dihet nëse e ka seriozisht apo jo.

Luizi bisedon me Oltën në prani të Kristit e më pas vjen dhe Amosi.

Ai dëgjohet t’i thotë Oltës: E don maestron jashtë, edhe unë e dua Tean jashtë. Më jep Tean ti mua të jap maestron. Shumë e thjeshtë dhe shpëtojmë.

Olta: Më çmënde ti mua.

Kristi: Exchange

Luiz: Ja pyete edhe Amosin. E doni maestron jashtë? Me jepni Tean t’ua jap maestron në pjatë.

Kristi: Po Tean gati e ke.

Luiz: Jo nuk është gati. Se e zgjoi kjo nga gjumi. Duke e përkëdhel. Tani ajo nuk nominohet prej grupit se është grup. Olta: Jo se kam grup Tean unë.

Luiz: Ma jep Tean ti mua dhe ta jap maestron në pjatë. Dy fjalë t’i them unë atij dhe e hup ai.

Olta: Po jo se maestron e nxjerr edhe vetë unë.

Luiz: Aaaa nxirre pra!