Transmetuar më 07-02-2023, 11:28

ITALI- Një shqiptar 52-vjeç, i dënuar për vrasje është liruar pas 20 vite burg në Itali. Mediat italiane bëjnë me dije se shqiptari u shoqërua në Qendrën e Riatdhesimit të Barit, ku do të qëndrojë deri në momentin që u krye riatdhesimi i tij në Shqipëri.

“I huaji, i liruar në të njëjtën ditë nga burgu i Rovigos, ku mbahej prej mbi njëzet vitesh për krime të rënda ndaj personit, u dërgua në Komisariatin e Policisë për kontrolle lidhur me qëndrimin e tij në territorin kombëtar dhe u shoqërua në Qëndrimi për riatdhesimin e Barit, ku do të qëndrojë për kohën rreptësisht të nevojshme për organizimin e riatdhesimit të tij në Shqipëri,” thuhet në njoftim.