Transmetuar më 06-02-2023, 21:39

Pasditen e sotme është duke qarkualluar një audioregjistrim i opinionistes Zhaklina Lekatari.

Ndër të tjera në regjistrim dëgjohet kur Zhaklina shprehet se është ndjer e shantazhuar nga burri i Oltës, teksa ky i fundit kishte kërkuar ta “korruptonte” me lekë në këmbim te opinioneve të mira kundrejtë bashkëshortes së tij.

Menjëherë pas këtij lajmi ka ardhur dhe reagimi i vetë Zhaklinës nëpërmjet një postimi në llogarinë e saj zyrtare në Instagram.

Gjatë fjalës së saj, Zhaklina shrehet se fjala “shantazhim” ka qenë një term i përdorur keq.

Sipas saj është e vërtetë që burri i Oltës ka tentuar të komunikonte me të nëpërmjet një mik të përbashkët të të dyve, por që gjithsesi nuk kishte patur asnjë kontakt direkt.

“Po e bëj këtë deklaratë sepse mendoj që është mënyra më e saktë për t’ju dhënë përgjigje juve dhe që më pyesni nëse lajmi që qarkullon nëpër portale është i vërtetë apo jo.

Po është ë vërtetë, burri i Oltës nëpërmjet një miku shumë të mirë të përbashkët ka dashur të takohet me mua. Gjëja e parë që kam bërë është që të kontaktoj produksionin dhe produksioni më ka këshilluar të mos takoj as këtë familjar dhe asnjë tjetër.

Për shkak të presionit dhe trysnisë shumë të madhe unë kam përdurur një term të gabuar. Sigurisht që ai nuk më ka shantazhur sepse unë nuk e kam takuar kurrë, por ka dashur të më takoj. Ju duhet të më kuptoni që ne nuk jemi në shtëpi dhe në ngjarjet që ndodhin dhe mundohemi të jemi sa më objektiv. Për mua të gjithë banorët janë njësoj.

Unë do vazhdoj të jem tolerante dhe t’ju vë banorëve në dukje gabimet e tyre.

Kështu që ju lutem mos fryni diçka që nuk është vërtetë, askush nuk ka tentuar të më shantazhoj, nëse dikush do e bënte normale që do isha drejtuar në organet e rendit.”- tha Zhaklina Lekatari.