Transmetuar më 06-02-2023, 21:30

Amosi dhe Luizi kanë debatuar me njëri-tjetrin duke arritur deri në përdorimin e fjalëve të rënda.

Në një debat të zhvilluar pak para prime-it teksa kishin provën për mbajtjen e llambës ndezur me pulsantët e tyre, dyshja është përballur me fjalor të rënduar.

Në një moment dëgjohet që Amosi i thotë Luizit: “Krisu ti dhe ajo pu*ana jote” teksa gjysmën e fjalisë ia thotë nëpër dhëmbë.

Ndërsa Luizi ndërkohë që futet brenda shtëpisë nga oborri po ashtu i thotë “krisu ti, ik kris b*thën”.