Transmetuar më 06-02-2023, 17:06

Policia kufitare e Rinasit ka goditur dy raste të mosdeklarimit të të hollave që kishin me vete.

Shtetasi 33 vjeçar kishte fshehur 21 790 paund në trup me qëllim mosdeklarimin e tyre.

Ndërsa shtetasit 47 vjeç me shtetësi malazeze, gjatë kontrrollit policori janë gjetur në çantë 10 000 franga dhe 800 euro.

Të dy shtetasit janë proceduar penalisht ndërsa lekët janë sekuestruar.