Transmetuar më 05-02-2023, 10:24

Nominimi i Luizit, Kiarës dhe Efit dhe eleminimi i kësaj të fundit e ka vendosur mbrëmjen e djeshme në një presion të madh Dea Mishel.

Menjëherë pas spektaklit ajo ka qenë në ambientet e tualetit ku i ka kërkuar Oltës aprovimin për sjelljen e saj.

Ndërkohë që po e ndihmonte të zbërthente bluzen Dea e pyet Oltën se si kishte reaguar dhe përgjigja e saj ishte thjesht: Perfekt.

Olta- Unë fola.

DeaMishel: Po unë si reagova.

Olta: Perfekt, perfekt.