Transmetuar më 05-02-2023, 10:17

Episode të reja po zhvillohen në Big Brother VIP pas Primes së mbrëmjes së kaluar.

Luizi ka mbetur i mërzitur pas daljes së Efit dhe për mënyrën si doli.

Pas ngrënies së darkës, banorët filluan të bisedonin me njëri-tjetrin.

Në një moment Kristi i thotë Luizit se tani ka rastin t’i godasë të gjithë.

Kristi: Fillo tani, ke rastin, bjeru të gjithëve bam bam.

Luizi: Do ta filloj me ty.

Kristi: Hahahaha.

Luizi: Më tha babi jot, ma ngacmo pak çunin.