Transmetuar më 05-02-2023, 09:33

Sot në tregun e këmbimit valutor një dollar amerikan do blihet me 106.8 lekë dhe do shitet me 107.6 lekë.

Euro edhe sot mbetet i pandryshuar, duke u blerë me 115.7 lekë dhe shitur me 116.4 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Paundi britanik sot blihet me 128.7 lekë dhe shitet me 130.7 lekë.