Transmetuar më 04-02-2023, 18:43

Malësi e Madhe- Ndërsa kanë plasur debatet, diskutimet dhe akuzat për çështjen McGonigal, Kryeministri Edi Rama ka vendosur ta kalojë fundjavën në malet me borë.

‘Buni Bajraktarit. Bogë, Malësi e Madhe’, shkruan Rama në profilin e tij.

Në pamje ai shihet nën shoqërinë e Zahos dhe bashkëshortes, Lindës.