Transmetuar më 04-02-2023, 15:48

Plas gallata edhe në tregje me emrat e banorëve që personifikohen me fruta të ndrzyshëm.

Tregtarët për të tërhequr më shumë klientelë u kanë vënë emra frutave të tyre si portokalle Efi, banane Luiz, limon Olta, etj.

Dhe duket se biznesi po u ecën.

Ja shihni disa nga emrat e banorëve me çmimet përkatëse në fruta: