Transmetuar më 03-02-2023, 12:40

Një aksident ka ndodhur në Shkodër.

Një kamion me një eskavator të ngarkuar është përplasur me mbikalimin në lagjen Bahcallëk.

Si pasojë e përplasjes nuk ka pasur persona të lenduar por është dëmtuar mbikalimi dhe ka bllokuar rrugen për pak momente.

Tani është kryer devijimi i trafikut në hyrje të Shkodrës.