Transmetuar më 02-02-2023, 22:34

Shtëpia është ndarë tashmë në dy grupime, në grupin e Oltës dhe atë të Luizit. Banorët janë thuajse në përçarë, ku pjesën më të madhe të bisedave që bëjnë, i konsumojnë me aëntarët e secilit grup dhe jo me ato të kundërshtarit.

Grupi i Oltës ditët e fundit ka folur shpesh për Luizin. Sipas Deas, Luizi e ka ëndërr të jetë pjesë e grupit të tyre dhe se ai ka një siguri fodulle.

Ndërsa Amos foli për Armaldon dhe tha se ai është mercenari i shtëpisë. Olta nga ana tjetër u shpreh se Luizi gjen forcë të madhe te Efi.

Olta: Ne jemi gjithë shpia, ata janë vetëm 3.

Amos: Po, njëri është kota-biskota.(duke nënkuptuar Kiarën)

Ndërsa Olta ka shtuar se ajo ka vota.