Transmetuar më 02-02-2023, 20:53

Olta i ka kërkuar sot Kristit që ta puthë dhe t’i kërkojë falje pasi sipas saj ai ka bërë gabime. Kristi i habitur e ka pyetur pse duhet ta puthë ndërsa Olta ka këmbëngulur derisa ai i dha një përqafim.

Olta: Më puth

Kristi: Unë të puth ty e?

Olta: Më puth këtu dhe më kërko falje. Më thuaj më fal! Më thuaj.