Transmetuar më 02-02-2023, 18:30

Luizi, Kiara dhe Efi biseduan mëngjesin e sotëm për dyshen Amos-Dea, të cilët nuk u bashkuan me pjesën tjetër për të festuar kurorëzimin e martesës së çiftit.

Luizi tha se të gjithën atë skenë, e bënë vetëm për të tërhequr vëmendje dhe se ata do të dalin nëjri pas tjetrit nga shtëpia.

Efi nga ana tjetër, i tha Luizit dhe Kiarës që i kërkoi Amosit dhe Deas që të mos bënin shumë zhurmë, ndërsa ai i është kthyer duke thënë se edhe ata bëjnë zhurmë.