Transmetuar më 01-02-2023, 12:41

Korçë- Një ngjarje ndodhi sot në burgun e Drenovës. I dënuari me burgim të përjetshëm për vrasjeOsman Vani, dhunoi efektivin në burgun e Drenovës, Erjon Çekiçi.

Pas goditjes së gardianit Vani është lënë në sektorin e sigurisë së lartë.

Ndërkohë që efektivi ka marrë disa dëmtime të lehta dhe është dërguar në infermierinë e burgut për të marrë ndihmë mjekësore.

Ende nuk dihet se cili ka qenë shkaku për dhunën e krijuar në burgun e Drenovës, ndërkohë që materialet janë dërguar prokurorisë për hetime të mëtejshme.