Transmetuar më 30-01-2023, 20:11

Përplasje të forta u shënuan mëngjesin e sotëm mes Luizit dhe Oltës në oborr. Dy konkurentët, kaluan në ofendime të rënda për njëri-tjetrin dhe kjo nisi kur Olta i tha Luizit se është e vetmja banore që e përballon atë në debat.

Luizi e cilësoi Oltën si femër pa moral dhe të pafytyrë. Olta i tha Luizit se ai është një “miush’’ i vogël që nuk ka argumente.

E revoltuar, ajo i tha Luizit se është llumi i shoqërisë dhe se fjalët e tij nuk i merr për bazë fare, sepse sipas Oltës ai është nivel i ulët.