Transmetuar më 30-01-2023, 19:56

Gjatë gjithë ditës sot ka vazhduar përplasja mes Luizit dhe Oltës.

Luizi është paralajmëruar nga Olta dhe Tea.

Olta i ka thënë atij se një ditë ajo do të bëhet kundër tij me Tean, edhe pse sipas saj, kjo ditë ende nuk ka ardhur.

Ti ke frikë të jashtëzakonshme që ne të dyja të bëhemi bashkë. Do vijë dhe ai moment, por ta kemi ruajtur për pak më vonë që unë dhe Tea të bëhemi bashkë kundër teje.