Transmetuar më 30-01-2023, 08:45

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 107 lekë dhe shitet me 107.8 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Ndërkohë euro blihet me 116.3 lekë dhe shitet me 116.8 lekë, duke treguar qendrueshmeri gjithashtu.

Paundi britanik sot blihet me 132 lekë dhe shitet me 133 lekë, duke treguar forcim.