Transmetuar më 29-01-2023, 19:18

Duket se e dashuria e re e Gerard Pique nuk ndihet rehat me stuhinë që ka nisur si pasojë e këngës së fundit të Shakirës, e cila ka bërë që ajo të kërkojë ndihmë për shkak të presionit psikologjik.

Është e qartë është se identiteti i saj nuk është më sekret dhe presioni i të qenit gruaja tjetër ka filluar të ndikojë në jetën e saj. E ndalojnë në rrugë, i këndojnë këngën, të gjithë e njohin dhe pasi është një vajzë mjaft e turpshme”, theksoi një javë më parë Lorena Vazquez nga ‘Mamarazzi’.

Tashmë këtë të shtunë në ‘Fiesta’, gazetari Saul Ortiz ka dhënë disa detaje më tej për situatën.

“Ajo ka qenë në shtëpinë e prindërve të saj për rreth tetë ditë. Ajo ka nevojë për një strehë sepse gjendja e saj shpirtërore nuk është e mirë. Nuk është e lehtë të jesh një vajzë 23-vjeçare dhe të jesh në vëmendjen e Spanjës dhe të gjithë botës. Kjo ka ndikuar tek ajo dhe sigurisht duhej të bënte një hap larg.”

Përveç kësaj, Marisa Martin Blazquez dha një informacion të ri, i cili shpjegoi më tej vështirësitë që ka pasur e reja.

“Ajo ka nevojë për ndihmë në nivele të tjera, më të veçanta, nga ekspertë nga psikologë.”- tha ajo.