Transmetuar më 29-01-2023, 13:36

Pas përfundimit të ‘Prime’, Luizi u shtri në krevat pasi nuk ndihej mirë. Kiara shkoi aty ta pyeste se çfarë e shqetësonte, por Luizi thjesht i tha që nuk ndihet mirë.

Armaldo nga ana tjetër, tha se Luizi po tallet sepse atë nuk e gjenë gjë. Edhe Efi ishte një tjetër banore që i ndenji mbi kokë Luizit dhe u interesua për shëndetin e tij.