Transmetuar më 29-01-2023, 00:01

Bjordi, Tea, Armaldo dhe Efi janë 4 banorë që dolën në nominim.

Më herët, Armaldo, pasi hapi ‘Kutinë e Pandorës’ u hoqi të drejtën 4 banorëve që të nominojnë.

Më pas Biordi fitoi imunitet, por ai preferoi tia lërë Diolës. Por duket se e ‘pësoi’ pasi u nominua.