Transmetuar më 28-01-2023, 22:51

Konkurrenti që ka lënë mbrëmjne e sotme garën dhe ka humbur kështu mëndësinë për të fituar 100 mijë euro është Xhonatani.

Kujtojmë se në nominim mbrëmjne e sotme kaq qenë Armaldo, Luizi, Efi dhe Xhonatani.