Transmetuar më 28-01-2023, 22:47

Xhonatani la sonte shtëpinë e Big Brother Vip, duke hequr dorë nga çmimi i madh.

Ai ishte në nominim këtë javë me Luizin, Efin dhe Armaldon.

‘Prime’ e kaluar, Xhonatani u dënua me nominim nga Vëllai i Madh, pasi shkeli një nga rregullat kryesore të programit, duke folur me kode me Oltën.

Banorët nuk ishin në dijeni që Xhonatani ishte në nomnimin këtë javë, pasi Vëllai i Madh vendosi që të mos ia tregojë.