Transmetuar më 28-01-2023, 08:14

Të nominuarit e kësaj jave në Big Brother VIP ishin Armaldo, Luizi, Efi dhe Xhonatan.

Mediat janë pushtuar nga ethet dhe një sondazh ku u votua për banorin që dëshironi të largohet ishte dhe në Xing.

Dhe sipas votave Xhoni do të largohet sonte.

Xhonatani ka marrë 86% të votave dhe pas tij vjen Maestro me 8% dhe Luizi me Efin me 3% secili.