Transmetuar më 28-01-2023, 08:03

Ishte vendosur që performancat e banorëve të Big Brother VIP2 do të vlerësoheshin nga klikimet që do të merrte secili prej tyre, por bëhet e ditur se ka pasur sulme kibernetike me qëllim blerjen artificiale të klikimeve për performancat.

Prandaj Big Brother ka vendosur që të pezullojë votimin dhe të lërë vetë banorët që të zgjedhin performancën e tyre të preferuar.

Njoftimi: Për shkak të sulmeve kibernetike me qëllim blerjen artificiale të klikimeve për performancat, "Big Brother" ka vendosur që të pezullojë votimin dhe të lërë vetë banorët që të zgjedhin performancën e tyre të preferuar.