Transmetuar më 27-01-2023, 17:04

Policia ka arrestuar autorin e ngjarjes së rëndë, ndodhur ditën e sotme në fshatin Tërvo të Gramshit.

Xhavit Sinani, 75-vjeç, vrau me sende të forta gruan dhe vëllanë e tij. Pas krimit të rëndë, autori ka marrë në telefon fëmijët pë t’i dhënë lajmin tragjik.

Bashkëshorten mësohet se e ka vrarë në banesën ku ata jetonin, ndërsa vëllanë jashtë shtëpisë së tij pasi jetonin pranë njëri-tjetrit, rreth 1 km distancë.

Foto e autorit: