Transmetuar më 27-01-2023, 15:36

Luizi vijon të ketë një marrëdhënie jo të afërt me Diolën, dhe kjo duket se është thelluar edhe më shumë që pas mbrëmjes së prime-it.

Ndërsa ka qenë në ambientet e jashtme të shtëpisë, nën shoqërinë e Kiarës, Oltës dh eBjordit, ai është shprehur për Diolën, se ajo është version më i keq i Oltës.

Luizi: U ça ka marrë zemër kjo mashtruesja, kjo Diola.

Bjordi: Veç mashtruese nuk është.

Luizi: Është versioni më i keq i Oltës.

Olta: Nejse, ai mashtruese u thotë të gjithëve…