Transmetuar më 28-01-2023, 08:13

Mauro Icardi shpresonte t’i jepte fund gjithë bujës që është krijuar në orët e fundit dhe që ka përfshirë atë, Wanda Narën dhe ish-bashkëlojtarin e tij në kohën e Interit, Keita Balde.

Dhe në vend të kësaj, siç ishte lehtësisht e parashikueshme, erdhi përgjigja e ish-lojtarit të Lazios dhe gruas së tij Simona, e cila u fut në lojë në tradhtinë e dyshuar të Wandës me Keita.

Gazetari Juan Etchegoyen pranoi në Twitter se kishte kontaktuar Keita dhe gruan e tij Simona, se kishte folur me ta për të gjithë këtë çështje. “Ata jetojnë me këtë, me këtë lajm, por ne nuk duam të bëjmë asgjë me të", – tha Simona.

"Sot na përfshiu, nesër ndoshta do të jetë radha e dikujt tjetër, si mund të mendoni ta thoni diçka të tillë. Kaluam ditëlindjet së bashku si kolegë pune, kishim një marrëdhënie të përzemërt", – shpjegoi Keita për Etchegoyen.

“Neve nuk na pëlqen kjo jetë, ata jetojnë kështu dhe të hanë kokën e tyre. Ata janë vërtet budallenj, janë si fëmijë. Nuk dua që emrat tanë të krahasohen me të atyre", – vijoi bashkëshortja e ish-lacialit.

Më pas ajo përfundoi: "Burri im është futbollist dhe nuk bën thashetheme, nuk dua që këta njerëz ta vënë emrin tim askund. Emri im nuk duhet të krahasohet me këta njerëz".