Transmetuar më 27-01-2023, 12:30

Këshilli i Etikës ka marrë vendimin të përjashtojë për 10 ditë deputetët Sali Berisha, Flamur Noka, Belind Këlliçi, Edmond Spaho dhe Edi Paloka.

Anëtarët e Sekretariatit për Procedurat, Votimet dhe Etikën shqyrtuan kërkesën e një grupi deputetësh të Partisë Socialiste për masë disiplinore të pesë deputetëve.

Kërkesa mori tre vota pro dhe dy kundër.