Transmetuar më 27-01-2023, 09:38

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 106.8 lekë dhe shitet me 107.8 lekë, duke treguar forcim.

Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro sot? Çfarë ndodh me

Ndërkohë euro blihet me 116.3 lekë dhe shitet me 116.9 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Paundi britanik sot blihet me 131.8 lekë dhe shitet me 132.8 lekë, duke treguar forcim.