Transmetuar më 26-01-2023, 15:40

Luizi dhe Kiara kanë vijuar të kenë një marrëdhënie të afërt me njëri-tjetrin, pavarësisht se kjo e fundit akoma nuk ka konfirmuar nëse është gati për një lidhje.

Luizi si çdo mëngjes i ka shkuar tek shtrati, duke i dhuruar puthjen e mëngjesit.

Luizi: Ngrihu moj se është kënga jonë. Të ta puth faqen.