Transmetuar më 26-01-2023, 11:14

Olta dhe Efi pranuan në mbrëmjen e spektaklit që të darkojnë me njëra-tjetrën pas përplasjes dhe mosdakordësisë për të realizuar provën e javës me njëra-tjetrën.

Në një tavolinë, ballë për ballë njëra-tjetrës, dy vajzat ka folur gjatë për moskeqkuptimet mes tyre.

Olta: E para mu duk sikur u bëre gati të më gjuaje me këmbë.

Efi: Jo, jo, unë po të shifja…As që bëhet fjalë!

Olta: Dmth, jo me dorë… perceptimi im ky ishte, që ti u bëre gati të më gjuaje të këmbët, e para. E dyta, është një gjë shumë e shpifur, që mua mu duk, sikur ti u bëre gati të më pështyje.