Transmetuar më 26-01-2023, 10:15

MALAJZI- Një i moshuar në Malajzi u alarmua kur gjeti në person pandjenja mes të shtëpisë së tij. Mendoi se ishte një nga miqtë e djalit të tij, por në fakt ishte një hajdut i dehur.

TheStar  shkruan se 66-vjeçari Sin Kong Men, tha për mediat vendase se ishte zgjuar si zakonisht dhe donte të dilte për të ngrënë mëngjes në një dyqan afër shtëpisë së tij.

Megjithatë, sapo erdhi në mes të shtëpisë së tij, ai u befasua kur gjeti një burrë pa ndjenja në dysheme. I dyshuari është arrestuar dhe ka 21 precedentë të mëparshëm penalë, 15 prej të cilave janë vepra të lidhura me abuzimin me drogën dhe pjesa tjetër janë krime.

“Mendova se ishte shoku i djalit tim, por më pas pashë dhomën e çrregullt të ndenjes dhe aty ishte një qese letre me 2 tehe thike, një kaçavidë, 2 shishe pije alkoolike dhe një tabletë. Fëmijët e mi dhe unë u përpoqëm ta zgjonim burrin, por ai nuk u zgjua. Jo shumë më vonë, policia mbërriti dhe policisë iu deshën gjithashtu gati 30 minuta për ta zgjuar burrin," tha Sin.