Transmetuar më 25-01-2023, 13:08

Marrëdhënia mes Kiarës dhe Luizit, nuk po ‘lë rehat’ Kristin.

Ai tha se ata nuk merren vesh, pasi Luizi mendon që Kiarën e ka grua, ndërsa Kiara me mendje ka ngelur ende tek ‘date’ i parë, sipas tij.

Dea nga ana tjetër i tha Kristit se Kiara po e lejon vetë një gjë të tillë dhe fakti që e bën këtë, tregon se ka një arsye të fortë.

Ndërsa Amos, i tha Kristit se kjo situatë e ka bërë atë shumë nervoz. Ai shtoi se, fjala që i tha Kiarës, ishte shumë e rëndë edhe pse ai u përpoq ta rikuperojë më pas.