Transmetuar më 25-01-2023, 08:00

Pas një Prime me mjaft debate e surpriza, banorët kanë nominuar njëri-tjetrin.

Në fund banorët më të nominuar ishin Armaldo, Efi dhe Luizi.

Bashkë me ata është i nominuar edhe Xhonatan i cili u dënua nga zarfi i zi i Vëllait të Madh pasi i përcolli mesazhe Oltës për opininin që ka publiku jashtë për lojtarët brenda Big Brother.

Shanset më të mëdha për t’u larguar ndahen mes banorit të ri Xhonatan, Efit dhe Armaldos.